Afdeling kantoorartikelen van gerecycled PVC en CO2-neutraal PP

Wat is het ?

Deze activiteit werd gestart in 1972 met de aankoop van een uitrusting voor polipropyleen.

We breidden die nadien uit naar PVC en we openden een grafische afdeling in 1984.

We produceren ook fotoartikelen sinds 2003 en beschikken over een verpakkingsafdeling sinds 2006.

In 2007 vergrootten we onze opslagplaats. Vandaag beschikken we over een opslagruimte van 2000m², of 2000 Euro paletten.   

Onze producten

We produceren en verpakken kantoor- en schoolartikelen in PVC en polipropyleen voor Franse, Nederlandse en Belgische verdelers, zoals geperforeerde hoesjes, in de formaten A5, A4 en A3, L-mappen, eenvoudige, dubbele of driedubbele etuis, gaande van het formaat A6 tot A4 driedubbel en 24 X 32, klemborden en inlegbladen in de formaten A6, A5 en A4.

Op vraag van trouwe klanten of verenigingen bieden we ook alledaagse of reclameartikelen aan, en speciale producten, zoals archiefmappen, hoezen, bankkaartenhoezen, uittrekselboekjes, documentenhoes voor de automobiele sector en de HORECA of begrafenisondernemingen, klasseerenveloppen, muismatjes, onderleggers, voorstellingsmapjes, klasseerdozen, agendakaften, schriftkaften, bagage-etiketten, zelfklevende etuis,… wel of niet bedrukt.
We beschikken over machines voor kleine of grote series, met grootformaat plateaus die een snelle productie mogelijk maken, en over een belangrijke stock elektroden in verschillende formaten.

AJR heeft reeds lang knowhow en ervaring in de reclame, zij het het ontwerp of de verwezenlijking van het product. We kunnen uw artikelen verpakken zoals u het wenst (folieverpakking, onderdelenassemblage, verpakking in dozen…) 

Bekijk voorbeelden van onze producten door HIER te klikken.

Contact Plastiekafdeling 

Bénédicte Marchewka, Sales Manager
Courriel : bmarchewka[at]ajregniers.be - Mobile +32 498 61 04 56


Valérie Druez, Sales Assistant
Courriel : vdruez[at]ajregniers.be - Tel : + 32 71 59 91 28 - Fax : + 32 71 59 91 34